fbpx

Merken

Alleen het beste van het beste!

pH Formula is de eerste pharma-cosmeceutische productlijn, die het resultaat is van een combinatie tussen medische wetenschap en cosmetica. Het pHformula behandelsysteem is gebaseerd op de technologie van celstimulerende actieve werkstoffen, verwerkt in het concept van gecontroleerde skin resurfacing. pHformula is van verschillende zuren en actieve werkstoffen in één formule. pHformula werkt niet met klassieke chemische peelings, maar met gecontroleerde skin resufacings. De klassieke chemische peelings veroorzaken hoofdzakelijk vervelling en irritatie van de huid. Gecontorleerde skin resurfacing stimuleert op een actieve manier celaanmaak, waarbij vervelling en irritatie wordt beperkt.

Hoewel peelings al sinds de jaren tachtig in diverse vormen bestaan, vertegenwoordigt skin resurfacing een nieuwe generatie huidverbetering. pHformula heeft skin resurfacing sinds de oprichting in 2010 nóg verder ontwikkeld; met dermatologische, non-invasieve en op maat gemaakte skin resurfacing behandelingen, gebaseerd op de wetenschap. Al onze actieve ingrediënten zijn van farmaceutische kwaliteit voor de meest effectieve en geavanceerde manier van skin resurfacing. 

Ons skin resurfacing systeem is gericht op de behoeften van jouw huid. Of het nu gaat om anti-aging, hyperpigmentatie, chronische roodheid, acne of een directe boost. pHformula heeft een ‘‘layer- en leave-on techniek’’, de meeste producten die worden aangebracht zijn zelf-neutraliserend en kunnen dus op de huid blijven zonder getimed te worden. Een selectie specifiek samengestelde producten worden thuis gebruikt voor het beste resultaat. De ‘‘outside-in en inside out’’ filosofie zorgt ervoor dat krachtige voedingsstoffen binnenin de huid aan het werk worden gezet, terwijl je huid aan de oppervlakte snel herstelt. En als klap op de vuurpijl, zonder downtijd. Dus, aansluitend je behandeling weer verder in je normale leven. De resurfacings van pHformula worden altijd voorbereid met de Recovery en Active producten van pH Formula, voor het beste resultaat.

Dr. K Dermal Health Care is pionier op het gebied van wetenschappelijke huidgezondheid. Dit medisch-cosmeceutisch merk heeft een prebiotische werking en een probiotisch effect. Het versterkt de huidflora, kalmeert en verzacht de huid, voorkomt slechte bacteriën en gaat infecties tegen.

De producten van Dr. K Dermal Health Care werken doeltreffend bij huidproblemen zoals huidveroudering, acne, eczeem, chronische roodheid, pigmentatie en allergieën.

Door de intoleratie van de huid voor externe factoren (o.a. door het milieu) nemen ontstekingsstoornissen van de huid enorm toe, zoals allergieën en eczeem. Dit is een gevolg van een verslechterde huidbarrièrefunctie, die zich uit in een kwetsbare, vochtarme, schilferige huid, jeuk en roodheid. Tegenwoordig hebben daar drie op de vier personen last van. De moderne leefstijl is de hoofdoorzaak van ontstekingsreacties, een gevoelige huid en veel ernstige huidaandoeningen. 

Dr. K producten helpen het immuunsysteem van de huid te verbeteren en verbetert de huidbarrière. De producten geven de juiste balans in de microbiotica van de huid. Door het toepassen van ontstekingsremmende bacteriën zullen ontstekingen verminderen. Samenvattend heeft dit assortiment een prebiotische aanpak, omdat het de groei van nuttige bacteriën met ontstekingsremmende eigenschappen verhoogt. Daarnaast heeft het ook probiotische effecten, omdat het de barrièrefunctie, het immuunsysteem en de microbiotica balans versterkt.

Forlle’d is pionier in intelligente huidverbetering op basis van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een uniek delivery system op basis van de nobelprijs winnende nanotechnologie. De producten van Forlle’d zijn ontwikkeld en vervaardigd in Japan met behulp van de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen. Ze helpen de huid efficiënt te herstellen en de gezondheid hiervan op elke leeftijd te behouden.

Forlle’d richt zich al meer dan 15 jaar op het creëren van wetenschappelijke oplossingen en het ontwikkelen van professionele producten om de immuniteit van de huid te verbeteren en te streven naar een gezonde, stralende huid door middel van hoogwaardige technologieën. De kern van de Forlle’d methode wordt gevormd door het Forlle’d Innovative Nano-Delivery System (FINDS), gebaseerd op de gepatenteerde technologie van Dr. Makoto Hatto, dat essentiële ingrediënten tot in de diepste huidlagen brengt op een niet-invasieve en veilige manier, zonder hierbij de huid te beschadigen of dat deze ingrediënten in de bloedbaan dringen. Dit unieke delivery system, samen met gepatenteerde productietechnologie, gepatenteerde ingrediënten, biotechnologische formuleringen, wetenschappelijk onderzoek en klinische studies maken Forlle’d buitengewoon expert in huidverjonging.

Forlle’d is wereldwijd het enige merk dat, zonder beschadiging aan de epidermis (opperhuid), in de dermis (lederhuid) komt. De Forlle’d methode is gebaseerd op het combineren van gepatenteerde ultra laagmoleculaire ingrediënten met het unieke delivery system, waardoor Forlle’d de mogelijkheid heeft om met zeer effectieve formules de huid te regenereren, verjongen en herstellen zonder dat er injecties nodig zijn. Dankzij de FINDS kan binnen 8 uur na het aanbrengen een opname van 70% van de actieve ingrediënten in alle huidlagen worden waargenomen. Dit is bewezen door een onafhankelijk onderzoek met zichtbare en langdurige resultaten voor de huid. 

De unieke nobelprijswinnende technologie verkleint hyaluronzuurmoleculen naar nanomoleculen van 5 nanometer, waardoor dit molecuul 600-4000 maal kleiner is dan de originele variant. Deze nanomoleculen fungeren als een uniek delivery system om ceramiden, geïoniseerd platinum en mineralen af te geven in de dermis, zonder hierbij de kwaliteit en werking te verliezen. 

MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype en pigmentsoort. MeLine heeft zowel behandelingen als producten voor thuisgebruik om hyperpigmentatie tot wel 95% te verhelderen. Klinische onderzoeken wijzen uit dat zelfs dermaal pigment vermindert kan worden.

Naast de resultaten die MeLine behaalt op het gebied van het verhelderen van hyperpigmentatie, zorgen de producten van MeLine ook voor algemene huidverbetering zoals het verbeteren van fijne lijntjes en rimpels. Naast de productlijn voor pigmentverheldering in het gezicht, heeft MeLine ook een speciale lijn voor dronkere kringen rondom de ogen. Ook spots, zoals lentigo, kunnen behandelt worden met deze lijn. Door de verschillende lijnen is MeLine succesvol in het behandelen van alle soorten hyperpigmentatie. Ook voor de donkerdere huiden.  

MeLine is ontwikkeld als effectief alternatief voor andere, meer invasieve technieken die de huid kunnen beschadigen en voor een reboundeffect en post-inflammatoire hyperpigmentatie kunnen zorgen. Bovendien biedt MeLine een uitgebreidere behandeling in vergelijking met andere methoden die alleen voor correctie zorgen zoals laser- en IPL behandelingen. In tegenstelling tot deze behandelingen werkt MeLine op celniveau, die de kern van de pathologie aanpakt. Door de ongecontroleerde groei van melanocyten te reguleren, kunnen MeLine producten niet alleen donkere vlekken verminderen, maar deze ook effectief voorkomen.

Environ Skin Care is een wereldwijd gerenommeerd professioneel skincaremerk dat gebaseerd is op wetenschap, schoonheid en verzorging. Sinds 1990 heeft Environ de wetenschap van schoonheid toegepast om verandering te brengen in de manier waarop de wereld kijkt naar skincare. De introductie van vitamine A in skincare-formules was een baanbrekende ontwikkeling die voor het eerst met succes werd toegepast door dr. Des Fernandes. 

Het sleutelingrediënt vitamine A. De huid verliest dagelijks vitamine A, als ook antioxidanten door blootstelling aan de zon en schadelijke omgevingsfactoren. Environ is ervan overtuigd dat de huid leeft en dat vitamine A als de zuurstof is die de huid nodig heeft om een leven lang mooi en gezond te zijn. 

Het unieke Vitamin Step-up System van Environ laat de huid stapsgewijs wennen aan de hoge doseringen van vitamine A en C die nodig zijn om het dagelijks tekort aan te vullen en de huid te voeden. Environ herstelt, versterkt en revitaliseert het aanzien van de huid, zodat die er gezond uitziet en sterk en soepel aanvoelt. De Skin Essentia en Youth Essentia moisturisers dragen het label van het Swiss Vitamin Institute, dat verklaart dat de geteste producten daadwerkelijk het beweerde vitaminegehalte bevatten. Dit staaft de actieve werking die Environ belooft.

Jane Iredale is huidverzorgende, minerale make-up. Ruim 25 jaar geleden had Jane Iredale een idee: make-up creëren, die goed is voor de huid met zuivere ingrediënten, huidverzorgende eigenschappen en een langdurig resultaat. Ze wist dat wat je op de huid aanbrengt je kan veranderen en besloot een positieve verandering in gang te zetten.

Zuivere make-up kan mooie resultaten leveren. In een beautywereld waar veel aandacht is voor wat niet of minder te doen, ligt bij Jane Iredale de focus juist op wat kan. Make-up die kan presteren zonder schadelijke stoffen, make-up die de huid kan verzorgen met heilzame botanische bestanddelen. Make-up die het allerbeste in je naar boven kan halen. 

Kan je bij huidproblemen make-up dragen? 
Ja, dat kan!! In de formules voor een mooie, gezonde huid komen wetenschappelijke skincare-expertise en krachtige natuurlijke ingrediënten samen, zodat jij profiteert van make-up die een langdurig resultaat oplevert en ondertussen je huid voelt, versterkt en beschermt.

Advanced Nutrition Programme (ANP) is een bekroonde, premium reek innovatieve supplementen geformuleerd om een gezonde huid en welzijn te ondersteunen. ANP is opgericht in 2006 en het werd geïnspireerd door baanbrekend onderzoek dat de voordelen aantoont van vitamines en voedingsstoffen om de huid van binnenuit te voeden. Sinds dat het bedrijf is gelanceerd zijn ze begonnen aan een traject om evidence-based orale huidverzorgingssupplementen te ontwikkelen die niet alleen een gezonde huid aanmoedigen, maar ook een duurzame toekomst helpen ondersteunen. 

ANP heeft een unieke benadering van suppletie geïllustreerd in 4 kernpijlers: productie, zuiverheid, potentie en verpakking. De passie voor het milieu staat vanaf het begin al centraal binnen ANP. Ze investeren in duurzame praktijken en duurzame verpakkingen. In 2017 zijn de verpakking dan ook 100% milieuvriendelijk geworden. In alle wetenschappelijk geformuleerde supplementen richten zij zich op krachtige, premium en duurzaam geproduceerde ingrediënten om resultaten te leveren voor de hele huid.

Cellics is een compacte lijn bestaande uit high quality skin- en vitality suppletie in poedervorm. U neemt de poeder één keer per dag in en roert het gemakkelijk door water, sap, yoghurt of smoothie. Het is makkelijk in gebruik en boordevol natuurlijke en organische ingrediënten. Het product is ontwikkeld in contact met een dermatoloog, natuurgeneeskundige, plastisch chirurg, vitaliteits coach en orthomoleculair deskundige.

De formules van Cellics bevatten bouwstoffen, vitamines, mineralen, anti-oxidanten en essentiële vetten voor het beschermen en voeden van de huid. Deze ondersteunen je lichaam bij het onderhoud en aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine.

Afspraak maken voor
een intakegesprek?

U kunt een afspraak maken via onze website voor een intakegesprek en eerste behandeling. Mocht je na de informatie op de website nog vragen hebben, dan mag u contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Wij zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te woord te staan.

Vragen? Neem contact op, we helpen u graag!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over een behandeling? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Liever bellen? Dat kan!

My Way Huidinstituut

Meer dan 25+ jaar ervaring
Gepersonaliseerde behandelingen
Rustgevende gemoedelijke sfeer

Zij gingen u voor...

Geanne Fierstra

Top salon met heel veel professionele kennis, extra handelingen die niet elke salon mag doen, en hoge service. Gewoon ontzettend transparant en vriendelijk!