fbpx

Huidveroudering

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met huidveroudering in het gezicht. Tekenen van huidveroudering kunnen
bijvoorbeeld zijn een verslapte huid, rimpels en fijne lijntjes. Huidveroudering komt met de jaren, maar er zijn ook zeker factoren die het proces kunnen versnellen. Zoals bijvoorbeeld, stress, roken en veel blootstelling aan de zon. Voordat we huidveroudering gaan behandelen voeren we eerst altijd een intakegesprek en een huidanalyse uit. Zo kunnen wij zien
wat nodig is om uw huid te verbeteren en welke behandelingen daar geschikt voor zijn.

Wij bieden de volgende behandelingen aan tegen huidveroudering:

Venus Versa MP2

v.a. €99,-

v.a. 30 min

Deze behandeling is geschikt voor de aanpak van rimpels, fijne lijntjes, huidverslapping en een doffe en vale huidtint. De behandeling werkt met een MP2 technologie, deze technologie is een krachtige combinatie van Multi-Polaire Radiofrequentie en Magnetische Pulsen die de aanmaak van nieuw collageen en elastine stimuleert. Het resultaat is een zichtbaar gezondere en jongere huid met meer volume. 

Door de warmte in de diepere huidlagen wordt het collageen gestimuleerd en het zelf herstellend vermogen in de huid geactiveerd. Fibroblasten maken nieuw collageen en elastine vezels aan, dit zorgt voor stevigheid en verstrakking van de huid.

Forlle’d Lifting Treatment

€155,-

75 min

De lifting treatment is een direct liftende behandeling. Deze behandeling herstelt huidverslapping en zorgt voor strakkere gezichtscontouren. Een kuur verbetert de elasticiteit, geeft volume en stevigheid, zorgt voor hydratatie op een dieper huidniveau en herstelt de collageen en elastine. Zelfs na 1 behandeling is mooi resultaat zichtbaar. De indicaties voor de behandeling zijn een oudere en verslapte huid.

Forlle’d Hyalogy Hydration Treatment

€115,-

60 min

Deze behandeling is geschikt voor alle huidbeelden. Met name voor de gedehydrateerde huid. De behandeling zorgt voor een intensief hydraterend effect. Herstelt de balans van vocht en mineralen in de huid. Verminderd meteen een trekkerig gevoel en verbetert de weerstand van de huid.

Forlle’d Platinum Treatment

€155,-

75 min

Deze superieure behandeling op basis van Platinum heeft een sterk anti-oxidant effect en voorkomt huidveroudering. Deze behandeling ontgift de huid en verminderd celontsteking. Deze behandeling is geschikt voor de oudere huid met pigmentvlekken.

Forrle’d & pH Formula Combinatieprotocol

€xx,-

00 min

Deze behandeling bestaat uit een combinatie van de producten van Forlle’d en pHformula. Deze behandeling is geschikt voor de oudere huid die zeer verdikt is. De huid met veel rimpeltjes en kan ook worden ingezet voor het behoud van een mooie huid.

pH Formula Mild Age Resurfacing Treatment

€105,-

60 min

Deze behandeling is uitermate geschikt als kennismaking met een AGE Resurfacing. Dit is ook een onderhoudsbehandeling en kan voor ieder huidtype. Ook werkt deze behandeling tegen de verouderde huid met rimpels of fijne lijntjes.

pH Formula Peptide Power Treatment

€125,-

60 min

Deze behandeling is zeer geschikt voor de verouderde huid met rimpels en/of verslapping.

pH Formula Age Resurfacing

€115,-

60 min

Deze behandeling is geschikt voor de oudere huid met fijne lijntjes en rimpels. Wanneer u last heeft van een doffe huid met UV schade kan deze behandeling ook geboekt worden.

Environ Essential Youth Reset

€xx,-

60-90 min

Deze behandeling is zeer effectief voor de klanten die tekenen van huidveroudering willen bestrijden. De essential youth reset is een behandeling vol peptiden die helpt om de collageen- en elastinevezels te stimuleren, fijne lijntjes kan verzachten en de slappe huid strakker maakt.

Environ Focus-on Frown

€xx,-

30 min

Dit is een behandeling gericht op de fronslijnen. Een iconische mix van peptiden wordt gebruikt om het uiterlijk van de fronslijnen rond de ogen en het voorhoofd te verminderen, wat resulteert in een gladdere en jeugdige uitstraling.

Environ Focus-on Filler

€xx,-

20-30 min

LOREM IPSUM

Environ Focus-on Eye

€xx,-

30 min

Deze behandeling richt zich op de zone rond de ogen. In de behandeling combineren we krachtige peptiden met hyaluronzuur en zorgt het voor een volledig verfrist, gehydrateerd en jeugdig uiterlijk.

Environ Youth Renew Cool Peel Environ

€xx,-

60-90 min

Deze koele peelingbehandeling helpt bij tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes, schade door zon, rimpels en egale huidtinten. Deze krachtige huidpeeling zal collageen stimuleren, waardoor de huid er glad, verfrist en levendig uitziet. 

Environ Youth Renew Cool Peel

€xx,-

60 min

Deze koele peelingbehandeling helpt bij tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes, schade door zon, rimpels en egale huidtinten. Deze krachtige huidpeeling zal collageen stimuleren, waardoor de huid er glad, verfrist en levendig uitziet.

Environ Vibrant-C Micro Peel

€xx,-

45 min

Dit is een geconcentreerde vitamine C huidpeeling die vers wordt bereid voor het aanbrengen om optimale frisheid en werkzaamheid te garanderen. Dit een mooie behandeling voor de huid met zonschade, de gepigmenteerde huid en de rijpere huiden.

Wat is huidveroudering?

Iedereen komt op een punt in het leven waarop huidveroudering te zien is. Huidveroudering wordt meestal gekenmerkt door een verslapte huid, rimpels en fijne lijntjes. Dit kan komen door het natuurlijke verouderingsproces, maar er zijn ook zeker oorzaken die het verouderingsproces kunnen versnellen. 

Een van de grootste factoren die huidveroudering veroorzaken is blootstelling aan de zon. De UV-A-straling is de belangrijkste oorzaak van veroudering. UV-A gaat recht door de opperhuid naar de lederhuid, waarbij hij alle cellen vernietigt die hij onderweg tegenkomt. De zon is verantwoordelijk voor wel 90% van de ongewenste lijntjes en rimpels in de huid. Het is daarom ook van belang om je goed te beschermen tegen de zon. Niet alleen in de zomer, maar ook zeker in de winter. 

Een andere oorzaak van huidveroudering is roken. Bij het roken komen er vrije radicalen vrij die schade veroorzaken aan het collageen in de huid en zorgt het voor de scherpe lijntje rondom de mond. Daarnaast zijn er ook nog andere giftige stoffen en vervuiling die belangrijke vitamines in de huid vernietigen.

Afspraak maken voor
een intakegesprek?

U kunt een afspraak maken via onze website voor een intakegesprek en eerste behandeling. Mocht u na de informatie op de website nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Wij zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te woord te staan.

Vragen? Neem contact op, we helpen u graag!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over een behandeling? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Liever bellen? Dat kan!

My Way Huidinstituut

Meer dan 25+ jaar ervaring
Gepersonaliseerde behandelingen
Rustgevende gemoedelijke sfeer

Zij gingen u voor...

Geanne Fierstra

Top salon met heel veel professionele kennis, extra handelingen die niet elke salon mag doen, en hoge service. Gewoon ontzettend transparant en vriendelijk!