fbpx

Steelwratjes, skintags, bultjes op gezicht en lichaam

Huidoneffenheden als steelwratjes, skintags en bultjes kunnen erg vervelend zijn. Het ziet er misschien niet mooi uit en het kan u onzeker maken. Om de huidoneffenheden te gaan behandelen is het van belang om te kijken het eruit ziet.  Dus voordat we gaan behandelen voeren we eerst altijd een intakegesprek en een huidanalyse uit. Zo kunnen wij zien wat nodig is om uw huid te verbeteren en welke behandelingen daar geschikt voor zijn.

Wij bieden de volgende behandelingen aan tegen Steelwratjes, skintags, bultjes op gezicht:

Blend methode Apilus

€xx,-

00 min

Met de blendmethode kunnen we oneffenheden in de huid aanpakken. De volgende oneffenheden kunnen worden aangepakt:

Door middel van een statisch naaldje wordt uiterst zwakke stroom doorgegeven aan de huid. Door menging van twee stroomsoorten en warmte die via de apparatuur vrijkomt, ontstaat een loogpatroon dat in staat is om de huid te verkleven en zo de betreffende huid-oneffenheid op te lossen. Met de nieuwste blendtechnieken kunnen diverse huid-oneffenheden definitief worden verwijderd/verminderd.  

Wat kunt u verwachten?

Diathermie methode Apilus

€xx,-

00 min

Door middel van diathermie kunnen we cosmetisch verantwoord de huidoneffenheden nauwkeurig verwijderen, zonder de omringende huid onnodig te beschadigen. Met diathermie kunnen we de volgende huidoneffenheden verwijderen/verminderen:

De hoogfrequente wisselstroom van de diathermie methode veroorzaakt warmte, die zich aan de punt van een klein naaldje samenbalt. Door de hete naaldpunt op de huidoneffenheid te houden kunnen bepaalde onderdelen in of op de huid verschrompelen en verdwijnen.

Wat kunt u verwachten?

Hoe ontstaan huidoneffenheden?

Huidoneffenheden is een verzamelnaam voor een grote groep huidaandoeningen. Hieronder vallen onder andere steelwratjes, skintags, bultjes en ouderdomsvlekken. De plekjes zorgen vaak voor een niet egaal, rommelig en verouderd beeld van de huid. 

Hoe ouder u wordt, hoe meer huidoneffenheden er ontstaan. Zonschade is een van de grootste oorzaken van huidoneffenheden. Verder kunnen oorzaken zijn: aanleg, hormonen, schuring van kleding, overgewicht, contact met sieraden of een slecht genezend wondje. Huidoneffenheden zijn meestal goedaardig en kunnen daarom veilig verwijderd worden. Bij twijfel of het gaat om een goed- of kwaadaardig plekje, laten we het altijd controleren door de huidarts of dermatoloog.

Afspraak maken voor
een intakegesprek?

U kunt een afspraak maken via onze website voor een intakegesprek en eerste behandeling. Mocht u na de informatie op de website nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Wij zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te woord te staan.

Vragen? Neem contact op, we helpen u graag!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over een behandeling? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Liever bellen? Dat kan!

My Way Huidinstituut

Meer dan 25+ jaar ervaring
Gepersonaliseerde behandelingen
Rustgevende gemoedelijke sfeer

Zij gingen u voor...

Geanne Fierstra

Top salon met heel veel professionele kennis, extra handelingen die niet elke salon mag doen, en hoge service. Gewoon ontzettend transparant en vriendelijk!