fbpx

(Acne) littekens

Veel mensen hebben last van de huidaandoening acne. Wanneer de acne is verdwenen kunnen er littekens overblijven op de plekken waar de ontstekingen zich bevonden. De littekens kunnen rood of donker van kleur zijn. Wij bieden een aantal behandelingen aan die u helpen om van de littekens af te komen. Wij bepalen aan de hand van een intakegesprek en een huidanalyse welke behandeling geschikt voor uw huid is. 

Wij bieden de volgende behandelingen aan tegen (Acne) littekens

Microneedling

€xx,-

00 min

Microneedling is een non-invasieve techniek waarbij heel kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt, zodat actieve ingrediënten beter in de huid kunnen doordringen. De kanaaltjes zorgen ervoor dat de huid meer collageen en elastine aanmaakt voor een jonger uitziende huid. 

Ook zit er in ons apparaat roodlichttherapie (RLT). Dit is een therapeutische techniek waarbij rode lage golflengten van licht worden gebruikt om huidproblemen te behandelen en schade te herstellen.

Indicaties voor het microneedlen

Wat kunt u verwachten?

Na de behandeling kunt u het volgende verwachten:

Nanoneedling

€xx,-

00 min

Nanoneedling is een non-invasieve manier van needling. Er wordt gebruik gemaakt van speciale nanocatridges die microscopisch kleine puntjes in de huid creëren voor betere productopname. Nanoneedling dringt slecht tot een diepte van 0,25 mm in de huid en is ontworpen om de huid te exfoliëren en celvernieuwing te stimuleren. 

Indicaties voor het nanoneedlen

Wat kunt u verwachten?

Wat zijn acne littekens?

Ontstekingen die zijn veroorzaakt door overmatig talg en bacteriën kunnen blijvende littekens op de huid achterlaten. Littekens kunnen eruit zien als putjes, deukjes, gaatjes of donkere vlekjes. De littekens treden op wanneer er een diepe onzuiverheid zo erg ontstoken is geworden dat de binnenste bouwstenen van de huid worden vernietigd. De huid produceert daardoor littekenweefsel om de schade te herstellen en dat leidt tot littekens die er vaak niet zo mooi uitzien. 

Afspraak maken voor
een intakegesprek?

U kunt een afspraak maken via onze website voor een intakegesprek en eerste behandeling. Mocht u na de informatie op de website nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Wij zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te woord te staan.

Vragen? Neem contact op, we helpen u graag!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over een behandeling? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Liever bellen? Dat kan!

My Way Huidinstituut

Meer dan 25+ jaar ervaring
Gepersonaliseerde behandelingen
Rustgevende gemoedelijke sfeer

Zij gingen u voor...

Geanne Fierstra

Top salon met heel veel professionele kennis, extra handelingen die niet elke salon mag doen, en hoge service. Gewoon ontzettend transparant en vriendelijk!