fbpx

Cellulitis en verslapte huid op het lichaam

Cellulitis of een verslapte huid op het lichaam. Het ziet er misschien niet mooi uit of het kan andere ongemakken veroorzaken. Wij kunnen verschillende behandelingen aanbieden voor: de boven- en/of onderarmen, buik, rug, flanken, billen of boven- en/of onderbenen. Om cellulitis of een verslapte huid te kunnen behandelen, willen wij dit eerst bekijken in de praktijk. U zou hiervoor een intakegesprek kunnen inplannen. Zo kunnen wij zien wat nodig is om uw huid te verbeteren en welke behandelingen daar geschikt voor zijn.

Wij bieden de volgende behandeling aan tegen cellulitis en verslapt huid op het lichaam:

Venus Versa MP2

v.a. €99,-

v.a. 30 min

Deze behandeling is geschikt voor de aanpak van rimpels, fijne lijntjes, huidverslapping en een doffe en vale huidteint. De behandeling werkt met een MP2 technologie, deze technologie is een krachtige combinatie van Multi-Polaire Radiofrequentie en Magnetische Pulsen die de aanmaak van nieuw collageen en elastine stimuleert. Het resultaat is een zichtbaar gezondere en jongere huid met meer volume. 

 

Door de warmte in de diepere huidlagen wordt het collageen gestimuleerd en het zelf herstellend vermogen in de huid geactiveerd. Fibroblasten maken nieuw collageen en elastine vezels aan, dit zorgt voor stevigheid en verstrakking van de huid. 

Wat is cellulitis?

Cellulitis wordt ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Het ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt. Hierdoor vernauwen de bloedvaten. Door het vernauwen van de bloedvaten ontstaat er verhard bindweefsel. En zo ontstaat een bobbelige huid met putjes.

Afspraak maken voor
een intakegesprek?

U kunt een afspraak maken via onze website voor een intakegesprek en eerste behandeling. Mocht u na de informatie op de website nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Wij zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te woord te staan.

Vragen? Neem contact op, we helpen u graag!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over een behandeling? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Liever bellen? Dat kan!

My Way Huidinstituut

Meer dan 25+ jaar ervaring
Gepersonaliseerde behandelingen
Rustgevende gemoedelijke sfeer

Zij gingen u voor...

Geanne Fierstra

Top salon met heel veel professionele kennis, extra handelingen die niet elke salon mag doen, en hoge service. Gewoon ontzettend transparant en vriendelijk!