fbpx

Couperose

Couperose is een huidaandoening in het gezicht met rode vaatjes. Bij couperose neemt het aantal vaatjes in de huid toe. De vaatjes zijn verwijd en verslapt, daardoor worden ze beter zichtbaar. Voordat we couperose gaan behandelen voeren we eerst altijd een intakegesprek en een huidanalyse uit. Zo kunnen wij zien wat nodig is om uw huid te verbeteren en welke behandelingen daar geschikt voor zijn.

Wij bieden de volgende behandelingen aan tegen couperose

Venus Versa IPL Rosacea/Couperose

€70,-

30 min

Deze behandeling is geschikt voor de aanpak van couperose en rosacea. De behandeling werkt met een grote behandelkop, koelingssysteem en een korte flitsinterval. Hierdoor kunnen we met de Venus Versa sneller en comfortabeler behandelen in tegensteling tot andere IPL Lasermethoden. Het IPL licht wordt in de huid geabsorbeerd, waardoor storende vaatjes en pigmentvlekken aangepakt kunnen worden. 

De rode bloedcellen die in de vaatjes zitten, absorberen het licht en leiden dit naar de wanden van de vaatjes. Daar wordt de lichtenergie omgezet in warmte-energie en worden de vaatjes door selectieve verhitting geraakt, waardoor de verwijde bloedvaatjes verdwijnen/vervagen.

 

Wat kunt u verwachten?

pH Formula Acne Rosacea Treatment

€115,-

60 min

Deze behandeling is voor de meest gevoelige huiden. De huiden die overal op reageren en niks kunnen hebben. Deze behandeling bestaat uit:

Reinigen
Ontvetten en desinfecteren

Voorbereiden

Resurfacing
Ampul
Masker
Kalmeren en hydrateren
Beschermen

pH Formula CR Resurfacing roodheid

€115,-

60 min

De behandeling is goed voor de huid met veel roodheid. Deze behandeling bestaat uit:

Huidig huidbeeld vastleggen
Reinigen
Ontvetten en desinfecteren

Voorbereiden

Resurfacing
Ampul
Masker
Kalmeren en hydrateren
Beschermen

pH Formula CR Resurfacing

€115,-

60 min

Deze behandeling is geschikt voor de rosacea huid met kleine pukkels, puistjes en verwijde bloedvaatjes. Ook is deze behandeling goed voor de grove poriën, fijne lijntjes, de huid met UV-schade en de verouderde huid. Als onderhoud voor de gezonde huid is deze behadeling ook geschikt.  Deze behandeling bestaat uit: 

Huidig huidbeeld vastleggen
Reinigen
Ontvetten en desinfecteren

Voorbereiden

Resurfacing
Ampul
Masker
Actieve booster
Kalmeren en hydrateren
Beschermen

Wat is couperose?

Couperose zijn rode vaatjes in het gezicht. Er is een toename te zien van kleine oppervlakkige vaatjes in de huid. De vaatjes zijn verwijd en verslapt en daardoor beter zichtbaar. Op de neus en wangen zijn vaatjes voornamelijk te zien, ook kunnen ze ergens ander voorkomen. Couperose kan getriggerd worden door verschillende factoren zoals; erfelijkheid, overmatige blootstelling aan de zon, het huidtype, gebruik van bepaalde geneesmiddelen, roken, temperatuurschommelingen en alcoholgebruik. De vaatjes kunnen meer opvallen wanneer de huid dunner en lichter is. 

Afspraak maken voor
een intakegesprek?

U kunt een afspraak maken via onze website voor een intakegesprek en eerste behandeling. Mocht u na de informatie op de website nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Wij zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te woord te staan.

Vragen? Neem contact op, we helpen u graag!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over een behandeling? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Liever bellen? Dat kan!

My Way Huidinstituut

Meer dan 25+ jaar ervaring
Gepersonaliseerde behandelingen
Rustgevende gemoedelijke sfeer

Zij gingen u voor...

Geanne Fierstra

Top salon met heel veel professionele kennis, extra handelingen die niet elke salon mag doen, en hoge service. Gewoon ontzettend transparant en vriendelijk!