fbpx

Overbeharing gezicht en lichaam

Overbeharing kan erg vervelend zijn. Het ziet er misschien niet mooi uit en het kan u onzeker maken. Om overbeharing in het gezicht te gaan behandelen is het van belang om te kijken hoe de haren eruit zien.  Dus voordat we overbeharing in het gezicht gaan behandelen voeren we eerst altijd een intakegesprek en een huidanalyse uit. Zo kunnen wij zien wat nodig is om uw huid te verbeteren en welke behandelingen daar geschikt voor zijn.

Wij bieden de volgende behandelingen aan tegen overbeharing:

IPL Ontharen (gezicht en lichaam)

€xx,-

00 min

IPL is een afkorting van Intense Pulsed Light. Het gaat om een flitslamp waarbij krachtige lichtflitsen worden gegeven. De lichtflitsen richten zich op de haarwortel, waardoor de haartjes uitvallen en de haargroei opnieuw begint. Om de overbeharing te behandelen met IPL moet er wel pigment in de haren zitten, anders pakt het IPL apparaat de haar niet. 

Wat kunt u verwachten?

Elektrisch ontharen d.m.v. Blend/diathermie (gezicht)

€xx,-

00 min

Eelktrisch ontharen is een methode om storende haren te verwijderen. Alle haarkleuren kunnen door middel van elektrisch ontharen worden verwijderd. Tijdens de behandeling wordt een dunne steriele naald langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een stroomstootje het haarzakje en de omgeving vernietigt. De voedingsstoffen kunnen nu niet meer via het bloed naar het haarzakje en zo stopt de groei. 

Wat kunt u verwachten?

Hoe ontstaat overbeharing?

De beharing bij vrouwen lijkt vaak minder te zijn dan bij mannen. Dit is echter niet zo, het verschil zit hem alleen in het feit dat het haar van mannen vaak donkerder, langer en stugger zijn. Dit verandert in de puberteit bij de mannen door de invloed van het mannelijke hormoon testosteron.

Het kan zijn dat ook vrouwen donkere en stugge haren krijgen op bijvoorbeeld: de bovenlip, de kin, de hals, de borst, de buik, de rug, rondom de tepels en de benen. Vrouwen maken namelijk net als mannen testosteron aan. Dit hormoon wordt behalve in de eierstokken, ook aangemaakt in de bijnier en komt vervolgens in de bloedbaan terecht. Is het percentage testosteron te hoog, dan kan er bij vrouwen overbeharing, acne en/of menstruatiestoornissen ontstaan.

Afspraak maken voor
een intakegesprek?

U kunt een afspraak maken via onze website voor een intakegesprek en eerste behandeling. Mocht u na de informatie op de website nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Wij zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te woord te staan.

Vragen? Neem contact op, we helpen u graag!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over een behandeling? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Liever bellen? Dat kan!

My Way Huidinstituut

Meer dan 25+ jaar ervaring
Gepersonaliseerde behandelingen
Rustgevende gemoedelijke sfeer

Zij gingen u voor...

Geanne Fierstra

Top salon met heel veel professionele kennis, extra handelingen die niet elke salon mag doen, en hoge service. Gewoon ontzettend transparant en vriendelijk!