fbpx

Needling

Lorem Ipsum

Wij bieden de volgende behandelingen aan tegen...

Microneedling Gezicht en Hals

€155-€190,-

60-90 min

Primaire en secundaire effecten van microneedling

Nanoneedling

€145,-

75 min

Wat is nanoneedling? Nanoneedling is een non-invasieve manier van needling. Er wordt gebruik gemaakt van speciale nanocartridges die microscopisch kleine puntjes in de huid creëren voor betere productopname. Deze nanocartridges zijn nog dunner dan menselijk haar. Nanoneedling dringt slechts tot een diepte van 0,25 mm in de huid en is ontworpen om de huid te exfoliëren en celvernieuwing te stimuleren.

Voordelen van nanoneedling

Indicaties

Tijdens de behandeling ervaart de cliënt geen pijn, geen inflammatie, geen puntbloedinkjes, geen discomfort en er is geen downtime na de behandeling in tegenstelling tot microneedling.

Bindweefselmassage /Natural Face Lifting

€105,-

60 min

Natural Face Lifting is een manuele behandeling, een verjongingskuur voor het gelaat, de hals en het decolleté; een natuurlijke facelift voor vrouwen en mannen.

Resultaat
De behandeling
U ervaart een unieke combinatie van intense massagetechnieken die de huid activeren en in een optimale conditie brengen.De daaropvolgende drainage verwijderd afvalstoffen en bevorderd de hydratatie van de huid, uw natuurlijke weerstand wordt versterkt waardoor de huid helemaal in balans wordt gebracht.

De beleving

Een unieke techniek die wereldwijd bijzondere reacties krijgt. Natural Face Lifting is meer dan het vinden van uw natuurlijke schoonheid. Het brengt rust en balans, een ultiem genieten.
Uw kuur

Uw schoonheidsspecialiste helpt u bij uw ideale Natural Face Lifting plan met
selectief uitgekozen producten speciaal voor uw huid.

Wat is...?

Lorem ipsum

Afspraak maken voor
een intakegesprek?

U kunt een afspraak maken via onze website voor een intakegesprek en eerste behandeling. Mocht u na de informatie op de website nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Wij zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te woord te staan.

Vragen? Neem contact op, we helpen u graag!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over een behandeling? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Liever bellen? Dat kan!

My Way Huidinstituut

Meer dan 25+ jaar ervaring
Gepersonaliseerde behandelingen
Rustgevende gemoedelijke sfeer

Zij gingen u voor...

Geanne Fierstra

Top salon met heel veel professionele kennis, extra handelingen die niet elke salon mag doen, en hoge service. Gewoon ontzettend transparant en vriendelijk!