fbpx

Needling

Microneedling Gezicht en Hals

€155-€190,-

60-90 min

Primaire en secundaire effecten van microneedling

Nanoneedling ??

€145,-

75 min

Wat is nanoneedling? Nanoneedling is een non-invasieve manier van needling. Er wordt gebruik gemaakt van speciale nanocartridges die microscopisch kleine puntjes in de huid creëren voor betere productopname. Deze nanocartridges zijn nog dunner dan menselijk haar. Nanoneedling dringt slechts tot een diepte van 0,25 mm in de huid en is ontworpen om de huid te exfoliëren en celvernieuwing te stimuleren.

Voordelen van nanoneedling

Indicaties

Tijdens de behandeling ervaart de cliënt geen pijn, geen inflammatie, geen puntbloedinkjes, geen discomfort en er is geen downtime na de behandeling in tegenstelling tot microneedling.

Bindweefselmassage /Natural Face Lifting

€105,-

60 min

Natural Face Lifting is een manuele behandeling, een verjongingskuur voor het gelaat, de hals en het decolleté; een natuurlijke facelift voor vrouwen en mannen.

Resultaat
De behandeling
U ervaart een unieke combinatie van intense massagetechnieken die de huid activeren en in een optimale conditie brengen.De daaropvolgende drainage verwijderd afvalstoffen en bevorderd de hydratatie van de huid, uw natuurlijke weerstand wordt versterkt waardoor de huid helemaal in balans wordt gebracht.

De beleving

Een unieke techniek die wereldwijd bijzondere reacties krijgt. Natural Face Lifting is meer dan het vinden van uw natuurlijke schoonheid. Het brengt rust en balans, een ultiem genieten.
Uw kuur

Uw schoonheidsspecialiste helpt u bij uw ideale Natural Face Lifting plan met
selectief uitgekozen producten speciaal voor uw huid.